ŽODIS tarp mūsų

Redakcijos žodis

© ŽODIS tarp mūsų
 ››› 
Archyvas
 ››› 
2019
 ››› 
rugsėjis–spalis
 ››› 
Redakcijos žodis
Nė vienas nėra nenaudingas
ar nesvarbus Dievo meilei. Kiekvienas
iš mūsų esame misija pasaulyje,
nes esame Dievo meilės vaisius.
                    Popiežius PRANCIŠKUS

 

SVEIKI, MIELI SKAITYTOJAI,

mūsų leidinys neturi Redakcijos žodžio tradicijos – kreipiamės į Jus neeilinėmis progomis.

Prieš metus prašėme Jūsų atsiliepti, ar „ŽODIS tarp mūsų“ tebėra reikalingas ir bus palaikomas, kad galėtų tęsti kelionę su Jumis. Sulaukėme nemažai gerų žodžių, vieno kito šimto naujų skaitytojų ir būtinos finansinės paramos (4000 Eur iš trijų rėmėjų, 517 Eur – daugybės mūsų skaitytojų parama), todėl drąsiai skelbėme 2019 m. prenumeratą. Ačiū Jums! Tikime, kad šie metai su Dievo žodžiu kiekvieną dieną neša Jums dvasinių vaisių.

Artėja laikas skelbti 2020 metų prenumeratą. Dėl valdžios sprendimų vėl didės mūsų išlaidos. Todėl vėl kreipiamės į Jus pagalbos, kad galėtume prenumeratą pradėti viltingai. Jūsų pagalba būtina visomis kryptimis: malda, apaštalavimo pastangomis ir finansine parama. Malda – už leidėjus, esamus ir būsimus platintojus bei skaitytojus (jų nuolatos ieškome ir, džiugu, randame!). Tikime, kad naujų Dievo žodžio mylėtojų bei šio meditacijų žurnalo skaitytojų atradimas bei ugdymas yra svarbi dalis krikščioniškos misijos, kuri negali sustoti. Finansinė parama leidėjus ir bendradarbius visada padrąsina ir, nepaisant besikeičiančių ekonominių sąlygų, leidžia darbuotis toliau.

Šventasis Tėvas Pranciškus visą 2019-ųjų spalį pakvietė ypač skirti krikščioniškųjų misijų temai – kiekvienam iš naujo atrasti savąją (nėra krikščionio be misijos!) ir iš naujo įsipareigoti nuolat prisidėti prie bendrų ir plačių Bažnyčios misijų. Tikime, kad Dievo žodžio sklaida Lietuvoje yra labai svarbi misija. Šį mėnesį išeikime ir mes į misijas – bent su vienu nauju žmogumi pasidalykime savo patirtimi, kaip pradedame dieną atsigaivindami Gyvojo Vandens gurkšniu: pakvieskime jį skaityti Šventąjį Raštą – Dievo meilės laišką, priimti jį kaip gelbstintį Žodį bei kasdienę duoną mūsų dvasiai. „ŽODIS tarp mūsų“ bus Jums ir Jūsų bičiuliui ištikimas pagalbininkas!

Esame mylimi, pašaukti ir siunčiami! Šlovė Dievui!

„ŽODŽIO tarp mūsų“ redakcija

Mieli „ŽODŽIO tarp mūsų“ skaitytojai!
×

Naujasis 2024 m. KOVO–BALANDŽIO numeris jau knygynuose ir parapijose.

Prenumerata internetu: prenumeruok.lt.

Dėkojame už Jūsų aukas ir pastangas, kad Dievo žodis pasiektų vis daugiau širdžių!