ŽODIS tarp mūsų

Redakcijos laiškas dėl platinimo karantino metu

Mieli „ŽODŽIO tarp mūsų“ skaitytojai!

Šiomis neramiomis dienomis baigėme rengti žurnalą – naująjį 2020-ųjų GEGUŽĖS–BIRŽELIO numerį – ir jis pakeliui pas skaitytojus.Jei esate užsiprenumeravę per Lietuvos pašte ir numeris jūsų dar nepasiekė, pirmąsias 15 gegužės meditacijų galite paskaityti mūsų svetainėje

Iki šiol mūsų žurnalo tiražo didžioji dalis būdavo išplatinama parapijose ir knygynuose, o dabar dar ne visur galime Jus pasiekti per įprastas platinimo vietas.

Viena yra nepajudinama – malda neturi liautis, Šventojo Rašto skaitymas ir apmąstymas vienybėje su Bažnyčia išlieka ypač svarbus mūsų dvasios penas ir ginklas. Tikime, kad „ŽODIS tarp mūsų“ yra ir liks Jūsų nuolatinis bičiulis maldos kelionėje nežiūrint visų negandų!

Esame įsipareigoję savo prenumeratoriams (Lietuvos paštas dirba ir žada dirbti toliau), todėl parengėme žurnalą ir šiuo metu jis platinamas. Deja, šiuo metu prenumeratorių nėra nė 500, tad žurnalo spausdinimas labai sumažins mūsų menkus finansinius išteklius ir nežinia, kiek numerių menku tiražu pavyks išleisti.

PRIMENAME:
nuo LIEPOS–RUGPJŪČIO numerio Iki birželio 1 dienos žurnalą galima užsiprenumeruoti internetu prenumeruok.lt ir pašte (pasitikslinkite).

NAUJAS SKUBUS, SAUGUS BŪDAS AUKOTOJAMS
Savo skaitytojus planuojame pasiekti ir nauju būdu, KURIAM NEBAISUS COVID-19: naujausią numerį AUKOTOJAMS IŠSIŲSIME ELEKTRONINIU PAŠTU. Savo el. pašto adresą palikite mūsų svetainėje zodistarpmusu.lt pateiktoje formoje arba parašykite mums į redakcija@zodistarpmusu.lt. Auką pervesdami į mūsų banko sąskaitą užrašykite AUKA ŽTM. Rekvizitus rasite žurnalo paskutiniame puslapyje ar zodistarpmusu.lt svetainėje.

NORITE SPAUSDINTO LEIDINIO?
Jei nespėjote užsiprenumeruoti ir pasibaigus karantinui įprastose vietose nerandate spausdinto GEGUŽĖS–BIRŽELIO numerio, SKUBIAI rašykite redakcija@zodistarpmusu.lt: kiek egzempliorių ir kokiu adresu norėtumėte gauti, suderinsime galimybes.  

ESAME DĖKINGI 
visiems mūsų ištikimiems skaitytojams, rėmėjams ir platintojams. Lauksime Jūsų skambučių, laiškų, pasiūlymų…

Jūsų parama ir prenumerata padės „ŽODŽIUI tarp mūsų“ įveikti šį bendrų negandų laiką!

Kasdien skaitykime Šventąjį Raštą, nešiokimės Dievo Žodį širdyje ir mintyse, Jis mus pagydys ir prikels! Jo pažadėto amžinojo gyvenimo viltis – neapgauna!

Mieli „ŽODŽIO tarp mūsų“ skaitytojai!
×

Naujasis 2024 m. GEGUŽĖS–BIRŽELIO numeris jau knygynuose ir parapijose.

Prenumerata internetu: prenumeruok.lt.

Dėkojame už Jūsų aukas ir pastangas, kad Dievo žodis pasiektų vis daugiau širdžių!